iZio

Woonhuisverzekering Afsluiten

fbto FBTO Woonhuis verzekering
FBTO heeft een aantal woonverzekeringen: een woonhuisverzekering (ook wel opstalverzekering genoemd), een inboedelverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekeringen sluit je af als totaalpakket of gewoon los van elkaar. Wat jij wilt!
AEGON AEGON Woonhuisverzekering
Zoekt u een complete Uitvaartverzekering met een scherpe premie? AEGON Bank is een dochter van AEGON en bemiddelt in producten van AEGON. Via de website is een groot aantal AEGON verzekeringen online af te sluiten.
Zelf Zelf.nl Woonhuisverzekering
Zelf.nl is een verzekeraar welke zich enkel richt op het aanbieden van verzekeringen via internet, om zo de kosten laag te houden. Hierdoor kan Zelf.nl vaak hun verzekeringen goedkoop aanbieden, en hebt u het voordeel bij het afsluiten hiervan.
iZio iZio, goedkoopste verzekering van Nederland. Vanaf 7,50
Bij iZio kunt u gehele verzekeringsbundels afsluiten en eventueel samenstellen. Door meerdere verzekeringen in één keer af te sluiten, kunnen de totale kosten goedkoper uitvallen dan dat u elk onderdeel apart zou verzekeren.

Een opstalverzekering of woonhuisverzekering is in Nederland verplicht voor alle koopwoning bezitters. Met een opstalverzekering of woonhuisverzekering verzekerd u uw woning en (bovengrondse) onroerende goederen die bij uw huis horen (schuurtjes, schuttingen ed.), tegen schade door bijvoorbeeld brand of inbraak.

De premie van een opstalverzekering of woonhuisverzekering wordt bepaald door een aantal factoren zoals de waarde van uw huis, onderhoudsstaat en bouwmaterialen.

Er zijn drie vormen van een opstalverzekering of woonhuisverzekering:
·  Uitgebreide woonhuisverzekering; 
·  Extra uitgebreide woonhuisverzekering;
·  Meest uitgebreide woonhuisverzekering.

De regel is hierbij dat hoe uitgebreider u uw woning laat verzekeren, hoe hoger de premie en hoe hoger de dekking. het is bij het afsluiten van een verzekering echter wel van belang dat u goed de betreffende polisvoorwaarden leest, zodat u weet welke kosten door deze verkeraar gedekt of niet gedekt worden.

Goedkope woonhuis verzekering afsluiten? Onze tip(s):


Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013