waverzekering Afsluiten - Wettelijke Aansprakelijkheids Verzekering


iZio

Een WA verzekering is er speciaal voor die momenten waarbij u zonder opzet schade toebrengt aan de spullen van iemand anders en wordt ook wel Wettelijke Aansprakelijkheids Verzekering genoemd. Een WA verzekering treed bijvoorbeeld in werking als u per ongeluk een bal door de ruit van de buurman schiet of indien u de camera van een kennis zonder opzet kapot hebt laten vallen.

Dit zijn slechts kleine voorbeelden van het nut van een waverzekering maar het wordt vaak pas echt link als iemand per ongeluk door uw toedoen letsel oploopt en hiervoor medisch behandeld dient te worden. De dekking van een wa verzekering kan zeker sterk verschillen per aanbieder dus lees altijd goed de voorwaarden, zodat u zeker weet wat uw verzekering wel en eventueel niet dekt.

Goedkope WA wettelijke aansprakelijkheids verzekering afsluiten? Onze tip(s):

fbto FBTO Aansprakelijkheidsverzekering
FBTO heeft een aantal woonverzekeringen: een woonhuisverzekering (ook wel opstalverzekering genoemd), een inboedelverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekeringen sluit je af als totaalpakket of gewoon los van elkaar. Wat jij wilt!
iZio iZio, goedkoopste verzekering van Nederland. Vanaf 7,50
Bij iZio kunt u gehele verzekeringsbundels afsluiten en eventueel samenstellen. Door meerdere verzekeringen in één keer af te sluiten, kunnen de totale kosten goedkoper uitvallen dan dat u elk onderdeel apart zou verzekeren.
fbto AEGON Aansprakelijkheid Verzekering
Zoekt u een complete aansprakelijkheidsverzekering met een scherpe premie? AEGON Bank is een dochter van AEGON en bemiddelt in producten van AEGON. Via de website is een groot aantal AEGON verzekeringen online af te sluiten.
Zelf Zelf.nl WAverzekering
Zelf.nl is een verzekeraar welke zich enkel richt op het aanbieden van verzekeringen via internet, om zo de kosten laag te houden. Hierdoor kan Zelf.nl vaak hun verzekeringen goedkoop aanbieden, en hebt u het voordeel bij het afsluiten hiervan.

 

Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013