Voogdijverzekering Afsluiten

verzekeringen-online Offerte voogdijverzekering aanvragen
De website van Verzekeringen Online is een online marktplaats voor een groot aantal verzekeringen. Deze website is, bij het afsluiten van een verzekering, een belangrijke schakel tussen de consument en de verzekeringsmaatschappij.

Een voogdijverzekering is er speciaal voor ouders met minderjarige kinderen. Wanneer u als ouder komt te overlijden en u uw kinderen door een voogd laat opvoeden kunt u hiervoor een voogdijverzekering afsluiten.

Deze voogdijverzekering lijkt sterk op een overlijdensrisicoverzekering maar dan meer van tijdelijke aard. Wanneer u kinderen een meerjarige leeftijd bereiken komt deze verzekering, mits anders is overeengekomen, dan ook te vervallen.

Middels een voogdijverzekering verzekerd u dus de financiële toekomst van uw kinderen, voor het geval dat beide ouders komen te overlijden.

Goedkope voogdijverzekering afsluiten?

Wanneer u een offerte aanvraagt, geeft u aan dat u vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen. Door gespecificeerde informatie op te geven over uw situatie zullen verzekeraars u vrijblijvend een voorstel doen voor een verzekering. Wanneer u later besluit geen interesse te hebben kunt u altijd besluiten om kostenloos van de verzekering af te zien. Dus wanneer u een offerte aanvraagt zit u nergens aan vast!

Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013