Nationale Uitvaartverzekering 

Uitvaartverzekering Afsluiten

fbto FBTO Uitvaart verzekering
De kosten van een uitvaart zijn de laatste jaren gestegen. Een bescheiden afscheid kost al snel zo'n € 8.000,-. Het is daarom geen overbodige luxe een uitvaartverzekering af te sluiten. Zo weet je zeker dat je je nabestaanden niet extra belast met de kosten van je afscheid.
Nationale Uitvaartverzekering de Nationale Uitvaartverzekering!
Geen wachttijd, klanten zijn direct verzekerd. Bij overlijden keren zij het verzekerde bedrag uit, zodat de uitvaart helemaal volgens de wensen van de klant geregeld kan worden. Een offerte aanvragen of een verzekering afsluiten kan eenvoudig online in enkele seconden.
AEGON AEGON UitvaartKostenPlan
Zoekt u een complete Uitvaartverzekering met een scherpe premie? AEGON Bank is een dochter van AEGON en bemiddelt in producten van AEGON. Via de website is een groot aantal AEGON verzekeringen online af te sluiten.
ohra Sluit nu de OHRA uitvaartverzekering af en steun KNGF geleidehonden
OHRA is een zeer grote verzekeraar welke helder communiceert. OHRA bied middels de website vele verschillende verzekeringen aan, welke u ook direct online zou kunnen afsluiten. De verzekeringen van OHRA zijn zo goedkoop mogelijk geprijst en trasparant.
iZio iZio, goedkoopste verzekering van Nederland. Vanaf 7,50
Bij iZio kunt u gehele verzekeringsbundels afsluiten en eventueel samenstellen. Door meerdere verzekeringen in één keer af te sluiten, kunnen de totale kosten goedkoper uitvallen dan dat u elk onderdeel apart zou verzekeren.

Een uitvaartverzekering is er voor als u komt te overlijden. Er zijn na een overlijden voor de nabestaanden namelijk veel kosten voor bijvoorbeeld de begrafenis of crematie. Hiervoor kunt u een uitvaartverzekering afsluiten, er zijn twee vormen uitvaartverzekeringen:

  • Natura uitvaartverzekering
  • Kapitaal uitvaartverzekering

Natura-uitvaartverzekering
Bij een natura uitvaartverzekering wordt alle zorg voor de uitvaart uit handen genomen van de nabestaanden en wordt de uitvaart verzorgt en betaald door de verzekeringsmaatschappij.

Kapitaal-uitvaartverzekering
Bij een kapitaal uitvaartverzekering wordt er een afdoende bedrag beschikbaar gemaakt door de verzekeringsmaatschappij waarna uw nabestaanden dit bedrag kunnen gebruiken voor de organisatie van uw uitvaart.

Lees voor de exacte dekking altijd goed de polisvoorwaarden!

Goedkoop een Uitvaartverzekering afsluiten? Onze tip(s):

OHRA 
Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013