Nationale Reisverzekering  

Reisverzekering Afsluiten

fbto FBTO Doorlopende reisverzekering
een doorlopende reisverzekering is handig, want al je vakanties zijn in één keer verzekerd. De Doorlopende Reisverzekering bestaat uit een basisverzekering die je naar wens kunt uitbreiden met aanvullende modules. Zo betaal je alleen voor de dekking die je zélf kiest.
Zelf Zelf.nl Reisverzekering
Zelf.nl is een verzekeraar welke zich enkel richt op het aanbieden van verzekeringen via internet, om zo de kosten laag te houden. Hierdoor kan Zelf.nl vaak hun verzekeringen goedkoop aanbieden, en hebt u het voordeel bij het afsluiten hiervan.
AEGON AEGON Reisverzekering
Zoekt u een complete Reisverzekering met een scherpe premie? AEGON Bank is een dochter van AEGON en bemiddelt in producten van AEGON. Via de website is een groot aantal AEGON verzekeringen online af te sluiten.
Ditzo Ditzo Reisverzekering
Ditzo is de nieuwe online verzekeraar. Zij schudden consumenten en andere verzekeraars (Datzo!) wakker met voordelen die eigenlijk volkomen logisch zijn, maar alleen bij Ditzo worden gehanteerd.
Nationale Reisverzekering de Nationale Reisverzekering!
Zorgeloos op vakantie? Dat kan al vanaf € 1,84 per maand! Bereken nu de superscherpe premie van uw doorlopende reisverzekering. Premie OK? Klik dan op "Direct Verzekeren". U stelt zelf uw verzekeringspakket samen.

Een reisverzekering beschermt u tegen schade die geleden wordt op reis. Er kan bij de reisverzekering gekozen worden voor een kortlopende reisverzekering, deze dekt alleen gedurende de afgesproken vakantie periode. Daarnaast is er een doorlopende reisverzekering welke u beschermt op al uw reizen gedurende het hele jaar. Gaat u dus meermaals per jaar een paar dagen weg, dan is een doorlopende reisverzekering altijd voordeliger.

Een reisverzekering dekt over het algemeen de SOS-kosten (ziekte, ongeval enz.), reisongevallen (blijvende invaliditeit of overlijden), medische kosten, reisbagage en automobilistenhulp.

De exacte dekking van een reisverzekering verschilt echter per aanbieder, lees daarom altijd goed de polisvoorwaarden.  

Goedkope reisverzekering afsluiten? Onze tip(s)


Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013