Paardenverzekering Afsluiten


verzekeringen-online Offerte paardenverzekering aanvragen
Op de website van Verzekeringen-Online kunt u gemakkelijk de details bekijken van een verzekering voor uw paard. U kunt hier gemakkelijk de premie berekenen en eventueel direct een paardenverzekering afsluiten.

Naast een standaard huisdierenverzekering voor bijvoorbeerl kat of hond, is er ook een verzekering speciaal voor paarden. Aangezien paarden een stuk groter zijn dan de standaard huisdieren, kan het houden van paarden soms ook grote kosten met zich meebrengen. Een paardenverzekering is er speciaal voor deze grote kosten, en beschermt u tegen eventuele grote onvoorziene uitgaven tbv uw paard of paarden. Uw paard kunt uw ondermeer verzekeren voor onvoorziene ziektekosten, overlijden of Wettelijke Aansprakelijkheid.

Of u nu persoonlijk of bedrijfsmatig uw paard(en) zou willen verzekeren, is het altijd aan te raden om een pakket samen te stellen dat voldoet aan de specifieke situatie van uw paard. Als uw paard bijvoorbeeld zelden de stal of weide verlaat en de kans op schade bij derden gering is, heeft u ook niet veel aan een wa verzekering voor uw paard. Lees goed de specifieke voorwaarden voordat u een paardenverzekering afsluit.
Vrijblijvend 1-3 paardenverzekerings offertes aanvragen
Offerte paardenverzekering

Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013