Petplan 

Konijnenverzekering Afsluiten


Speciaal voor konijnen kunt u een konijnverzekering afsluiten. Een konijnverzekering valt doorgaans onder de algemene huisdieren verzekering.

Het houden van een huisdier kan veel kosten met zich meebrengen, om uzelf te beschermen tegen onvoorziene kosten welke voortkomen uit het houden van een huisdier. Aan een huisdierenverzekering zitten vaak verschillende voorwaarden vast welke voornamelijk afhankelijk zijn van het type huisdierenverzekering en het dier dat u verzekerd. Doorgaans dient u ervanuit te gaan dat een dergelijke verzekering onvoorziene kosten vergoed en dus niet een jaarlijkse vlooienbehandeling, aangezien deze kosten te verwachten waren bij de aanschaf van uw dier en dus niet onder onvoorziene kosten vallen.

Maar waarvoor zou u dan wel een huisdierverzekering nodig hebben? Eerlijk gezegd heeft het niet voor elk dier evenveel nut om deze te verzekeren, dit is sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie en hier moet u dus ook zelf een afweging over maken.

U kunt onderandere een konijnenverzekering afsluiten bij Petplan.

Petplan Petplan Konijnverzekering
Petplan is een aanbieder van huisdierenverzekeringen voor uw hond, kat of konijn. Op de website van Petplan kunt u gemakkelijk uw dekking en de kosten voor het afsluiten van deze verzekering bekijken en eventueel direct een huisdierverzekering afsluiten.

 

Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013