Nationale Huisdierenverzekering 

Huisdierenverzekering Afsluiten


Het houden van een huisdier kan veel kosten met zich meebrengen, om uzelf te beschermen tegen onvoorziene kosten welke voortkomen uit het houden van een huisdier. Aan een huisdierenverzekering zitten vaak verschillende voorwaarden vast welke voornamelijk afhankelijk zijn van het type huisdierenverzekering en het dier dat u verzekerd. Doorgaans dient u ervanuit te gaan dat een dergelijke verzekering onvoorziene kosten vergoed en dus niet een jaarlijkse vlooienbehandeling, aangezien deze kosten te verwachten waren bij de aanschaf van uw dier en dus niet onder onvoorziene kosten vallen.

Maar waarvoor zou u dan wel een huisdierverzekering nodig hebben? Eerlijk gezegd heeft het niet voor elk dier evenveel nut om deze te verzekeren, dit is sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie en hier moet u dus ook zelf een afweging over maken.

Nationale Huisdierenverzekering

Nationale Huisdierenverzekering
Zoekt u de beste zorg voor uw hond of kat, dan kan het afsluiten van de Nationale huisdierenverzekering zeker voor u een goede optie zijn. Deze verzekering dekt bijvoorbeeld geneesmiddelen en het consult door een dierengeneeskundige of arts.

Petplan Petplan huisdier zorgverzekering
Petplan is een aanbieder van huisdierenverzekeringen voor uw hond, kat of konijn. Op de website van Petplan kunt u gemakkelijk uw dekking en de kosten voor het afsluiten van deze verzekering bekijken en eventueel direct een huisdierverzekering afsluiten.

Een huisdierenverzekering splits zich over het algemeen op in vier categoriën:

  • Reisverzekering
  • Overlijdensverzekering
  • Ziektekostenverzekering
  • Ongevallenverzekering

Vooral een ongevallen verzekering is voor de wat ‘wildere’ dieren vaak geen overbodige luxe. Het zal niet de eerste keer zijn dat een ontsnapt huisdier een ongeluk veroorzaakt wat soms grote kosten met zich mee kan brengen.

Maak wel altijd een goede afweging en lees de polisvoorwaarden aandachtig door, zo voorkomt u misverstanden en verrassingen.

Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013