Evenementenverzekering Afsluiten

In Nederland worden er per jaar erg veel evenementen georganiseerd, voor deze evenementen is er een evenementenverzekering. Stelt u zich eens voor dat de artiesten niet komen opdagen, dat de geluidsapparatuur het begeeft, er een stroomstoring is of dat het water met bakken uit de hemel komt. Dit zijn slecht enkele voorbeelden waarvoor u zich kunt verzekeren middels een evenementenverzekering.

Een evenementen verzekering dekt onvoorziene kosten zodat u zelf niet in de financiële problemen komt wanneer uw leveranciers hun geld willen zien. De evenementenverzekering valt onder te verdelen in een Evenementen-risicoverzekering en een Evenementen-regenverzekering.

Er gelden vaak veel voorwaarden bij een evenementenverzekering, dit is natuurlijk in hoge mate afhankelijk van het soort evenement dat u verzekerd. Bij een regenverzekering moet u er sowieso rekening mee houden dat deze over het algemeen 20 dagen vóór het evenement afgesloten dient te worden.

Lees altijd goed de polisvoorwaarden om verrassingen te voorkomen!

Goedkope evenementenverzekering afsluiten? Onze tip(s)

verzekeringen-online Evenementenverzekering aanvragen
De website van Verzekeringen Online is een online marktplaats voor een groot aantal verzekeringen. Deze website is, bij het afsluiten van een verzekering, een belangrijke schakel tussen de consument en de verzekeringsmaatschappij.

 

 
Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013