Caravanverzekering Afsluiten

Een Caravanverzekering is er speciaal voor aanhangers. U kunt hiermee bijvoorbeeld ook uw vouwwagen of paardentrailer mee verzekeren. Het is bij een caravanverzekering erg belangrijk hoe oud uw aanhanger is, dit bepaald in grote mate het type caravan verzekering dat het best bij uw situatie past.

U kunt kiezen om uw (sta of touring)caravan te verzekeren tegen de dagwaarde, maar wanneer u een nieuwe caravan aanschaft, kunt u ook kiezen om deze voor een bepaalde periode (tot 10 jaar) te laten verzekeren voor de aanschafprijs.

Het type caravanverzekering zult u altijd zelf moeten bepalen, het is bij het afsluiten van een verzekering echter wel van belang dat u goed de betreffende polisvoorwaarden leest, zodat u weet welke kosten door deze verkeraar gedekt of niet gedekt worden.

Een caravan, camper of stacaravan verzekering kunt u onder andere afsluiten bij:

verzeker uzelf Verzeker Uzelf Tour Caravanverzekering of Stacaravanverzekering
Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt telkens weer dat Verzekeruzelf tot een van de goedkoopste verzekeraars van Nederland behoort. Premies zijn soms tot 50% goedkoper dan de rest van de markt. Ook de kwaliteit van de dekking wordt als beste gekwalificeerd.
europeesche Europeesche Verzekering - Caravanverzekering, Camperverzekering
Vrijetijdsbestedingen verzekerd u goed door het afsluiten van een verzekering bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekeraar verzekerd bijvoorbeeld watersporten, kamperen, golf maar heeft ook een goede Caravanverzekering
verzekeringen-online Offerte Caravan verzekering aanvragen
De website van Verzekeringen Online is een online marktplaats voor een groot aantal verzekeringen. Deze website is, bij het afsluiten van een verzekering, een belangrijke schakel tussen de consument en de verzekeringsmaatschappij.

 

Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013