Bootverzekering Afsluiten

Er zijn verschillende boot verzekeringen in Nederland en dit komt voornamelijk omdat er ook vele verschillende boten en vaartuigen op onze Hollandse wateren en meren rondvaren. Een verzekering voor uw boot, jacht of watervoertuig is met de watersport drukte van tegenwoordig natuurlijk geen overbodige luxe. Speciaal voor watervoertuigen is er dan ook de bootverzekering.

Een boot wordt standaard bij elke verzekering WA verzekerd, u kunt er zelf vaak wel voor kiezen om uw vaartuig extra te verzekeren tegen brand en of diefstal. Ook kunt u voor een volledig casco optie kiezen.

Voor boten geld dat kleine boten zoals roeiboten of boten met minder dan 4pk niet WA verzekerd dienen te worden. Deze kosten vallen doorgaans onder u WA-verzekering.

Voor grotere boten gelden per boot vaak verschillende tarieven en regels afhankelijk van de boot of jacht die u zou willen verzekeren. De regels omvatten over het algemeen ook een limiet op het vaargebied.

Lees voor het afsluiten van een bootverzekering goed de polisvoorwaarde om uw verzekering zo goed mogelijk op uw persoonlijke situatie af te stemmen.

Bootverzekering afsluiten: Kijk eens op:

europeesche Europeesche Verzekering - Bootverzekering
Vrijetijdsbestedingen verzekerd u goed door het afsluiten van een verzekering bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekeraar verzekerd bijvoorbeeld watersporten, kamperen, golf maar heeft ook een goede Bootverzekering
verzekeringen-online Offerte Boot verzekering aanvragen
De website van Verzekeringen Online is een online marktplaats voor een groot aantal verzekeringen. Deze website is, bij het afsluiten van een verzekering, een belangrijke schakel tussen de consument en de verzekeringsmaatschappij.

 

 

 

Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013